Modele de crescatorii de porumbei

Acasă, la Vălenii de Munte, a construit o crescătorie ca la carte: “Porumbeilor nu le place spațiul îngust, limitat. Principalul Factor de apariție a bolilor este stresul, iar acesta este dat de aglomerația în crescătorie, cursele extenuante, creșterea puilor. Am un compartiment de matcă, de 2 x 4 m, Cu 9 cuști de 30 x 30 cm. aici cresc Fix 18 porumbei reproducători, adică 9 perechi. Mai am un compartiment de Pui, de 1,5 x 2 m, în care am făcut odihnitori supraetajate, de 15 x 20 cm. Puii nu sunt chiar așa teritoriali ca maturii; pot fi crescuți Într-o cușcă mai Mică. Mai am 2 compartimente, unul pentru Femelele mature, de 2 x 3, 5 m, în care am odihnitori supraetajate, la fel ca la pui, și un compartiment pentru masculii Maturi, de 3 x 3,5 m, Cu boxe de 30 x 30 cm. eu îi țin separat pentru că îi Zbor după metoda văduviei. Sau a geloziei, PE înțelesul tuturor. Adică Las porumbeii să se vadă doar la retour DIN concurs. EI învață foarte Rapid că, după eliberarea DIN mașina Care îi Duce la o anumită distanță, se vor găsi Unii PE plafalți acasă. Este o motivație în plus pentru EI.

” Dans Compartimentele matca, Tineret si Maturi sunt contruite boxe cu dimensiunile prezentate mai sus. Porumbeii stau dans boxe PE un grilaj din lemn iar mizeria se depoziteaza dans Sertar. De aici, poate fi indepartata cu usurinta odata cu, cartonul izolant. Porumbeii IES afara la Zbor prin Cate un Tunel PE deasupra holului pentru vizitatori. Porumbeii de la matca pot IESI dans Voliera printr-un SPUTNIC. Zona rezervata porumbeilor este impartita in 4 compartimente: “cred că am văzut în porumbei ideea de Zbor, aspirația spre Înalt, Frumos. Cel mai mult mĂ impresionează faptul că sunt atașați Atât de mult de Casa Lor încât s-ar întoarce de oriunde ar fi la EA. Porumbeii sunt un hobby, un mod de viață. În général mĂ feresc să vorbesc despre acest subiect fiindcă multi nu înțeleg fenomenul.

Pentru Români, un lucru nu este Bun Dacă nu le aduce beneficii materiale sau nu-l Pun în farfurie. Când se întâmplă să povestesc despre porumbei, curiozitatea imediată este: «și îi mănânci?», «faci Bani DIN EI»? Încerc PE Cât posibil să evit asemenea întrebări. Îmi réfuter Profund. ” Porumbeii de la matca pot IESI in Voliera printr-un SPUTNIC amplasat in partea de Sud a crescatoriei. PE parcursul anului 2015, Clubul Şcolar sportiv “Voiajorul” Ciocile va fi înregistrat la Federaţia Crescătorilor de Porumbei din România. Astfel, elevii vor fi avea astfel posibilitatea să participe la antrenamente şi concursuri, implicându-se Activ la vaccinarea, administrarea de tratamente şi, în General, îngrijirea păsărilor. Totul pentru a putea savura Bucuria întoarcerii la crescătorie a porumbeilor lansaţi în concurs. [...] restul dans cele 4 compartimente ALE porumbeilor. Pentru mai multe poze si detalii click pe lien: https://dragomirviorel.wordpress.com/crescatorie-porumbei/22-02-2009-Galerie foto, Hranire si intrétinere, Porumbei voiajori S-ar putea sa te [...] Boxele sunt prevazute cu fete culisante atat FATA – série (Cu ROL de blocare a boxei PE perioada Cat porumbeii DIN boxa sunt plecati la souscrit astfel incat sa nu poata fi prise de ALTI porumbei). Fata boxei poate culisa si stanga – dreapta (Cu ROL de blocare a accesului porumbeilor la CUIB PE perioada de iarna.) se poate sami trimiti niste poze cu cativa porumbei Domnule Viorel, DIN tot ce am urmarit PE mai multe site-uri am ramas impresionat de CEEA ce am vazut la d de l`umneavoastra.

Nu am performante si inca nu As putea sa ajung la niciuna dintre cele fustiger de porumbeii pe care i-am vazut acum, poate inca nu inteleg bine aceste Taine ALE columbofiliei, sunt incepator. De-aceea va rog sa-mi transmiteti daca As putea avea de la dumneavoastra o Pereche de pui. Ma numesc Badan Octavian, sunt DIN Targoviste, Jud. Dambovita. IMI doresc foarte mult sa nu ami Rada altii de mine cand IMI pierd porumbeii… Astept un raspuns de la dumneavoastra la tel. 0766689253 sau pe Messla ID: justfor. you69 multumesc.

Leave a Comment

Filed under Uncategorized

Comments are closed.